HELSINGIN MÄKIHYPPÄÄJÄT

InstagramFacebook

Mäkihyppyä voi harrastaa myös Helsingissä!

Herttoniemen mäkikeskus on pääkaupunkiseudun ainoa paikka, jossa voi harjoitella mäkihyppyä. Kaikki mäkikeskuksen mäet on muovitettu, joten hyppääminen onnistuu Helsingissä ympäri vuoden. Herttoniemen valaistut mäet toimivatkin kohtaamispaikkana pääkaupunkiseudun ja ympäryskuntien mäkihyppääjille.

Mäkihyppy on vauhdikas harrastus, joka sopii kaikenikäisille. Nuorimmat Helsingin Mäkihyppääjien mäkikotkat ovat kuusivuotiaita ja kokeneimmat harrastajat jo yli seitsemänkymppisiä. Herttoniemen mäkikeskuksen hyppyrit tarjoavat hyvät puitteet erityisesti nuorempien, ja lajiin vasta tutustuvien, hyppääjien harjoittelulle.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan uuden harrastuksen tai haluat vain kokeilla mäkihyppyä,  voit jättää yhteystietosi ilmoittautumislomakkeella. Kun lähetät lomakkeen, seurasta ollaan sinuun yhteydessä kokeiluajankohdan  sopimiseksi. 

 Herttoniemen mäkikeskuksesta löytyy joitakin lainavarusteita ja keskuksen K2 ja K15-mäet soveltuvat mainiosti lajin kokeiluun. Kokeiluja järjestetään pääsääntöisesti seuran normaaleina harjoitusaikoina. Ensimmäisellä kerralla mukaan on hyvä ottaa omat hanskat ja rohkea asenne. Muut tarvittavat varusteet (kypärä, lasit, hyppypuku, monot ja sukset) saat lainaksi seuralta.

Harjoitukset:

(Herttoniemen urheilupuiston hyppyrimäet)

(aina säävarauksella)
Yhteystiedot ja tiedustelut:

Antti Kainulainen

Puheenjohtaja

antti.k.kainulainen(a)gmail.com

0405492553


Helsingin Mäkihyppääjät ry on vuonna 1980 perustettu helsinkiläinen mäkihypyn ja yhdistetyn erikoisseura. Seura perustettiin pääkaupungin perinteikkään mäkihyppyharrastuksen turvaamiseksi ja edistämiseksi.  

Seuran harjoituspaikkana toimii Herttoniemen mäkikeskus, jossa hypätään aktiivisesti ympäri vuoden.

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.